Bedenken

Icon
Klant : Winvision
Terug naar overzicht

Omschrijving

Begin december 2018 zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het herhuisvesten van Winvision. De bestaande locatie voldeed niet aan de hedendaagse, functionele wensen en eisen van de opdrachtgever. De groeiambitie van Winvision kon op deze locatie niet worden gerealiseerd. De nieuwe locatie moest de groeiambitie kunnen waarmaken, een inspirerende werkomgeving zijn die tevens de nieuwe vorm van werken stimuleert (ontwerp van Studio Groen+Schild).

Informatie

Het kantoor in Vianen is het nieuwe Clubhuis geworden voor alle Winvision medewerkers. Er is een omgeving gecreëerd waarin een ieder zijn activiteit zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Een kantoorindeling op basis van activity-based werken. Het merendeel van de medewerkers is gevestigd in een open ruimte en heeft een flexibele werkplek. Ter ondersteuning hieraan zijn er bel-, concentratie- en informele overlegplekken gerealiseerd. Op de begane grond is een werkcafé tot stand gekomen. Dit is een informele ontmoetingsruimte, waar ook aanlandplekken zijn, waar men kan werken.

Informatie

Wij hebben het gehele proces, van het vinden van een geschikte locatie tot en met de ingebruikname van het nieuwe kantoorpand, begeleid. Benieuwd wat wij voor u project kunnen betekenen? Neem contact op met Harold Braakhuis via 06-29439203 of harold@somis.nl