Begeleiden

Icon
Opdrachtgever: Infestos Monumenten B.V.
Terug naar overzicht

Omschrijving

Het monumentale Vereenigingsgebouw te Hengelo, is al sinds mensenheugenis van bijzondere betekenis voor de historie van de stad. Van jarenlange dienst als gebouw voor bijeenkomsten van Stork, wordt er nu een nieuwe invulling gegeven aan dit kenmerkende pand! Het pand ondergaat een totale metamorfose en zal worden getransformeerd in hotel-restaurant met congres- en vergaderfaciliteiten. Met de tijd had het enigszins haar glans verloren, maar met de plannen van Infestos en begeleiding vanuit SOM= zal het weer gaan schitteren als nooit tevoren!

Informatie

Voor deze plannen is een grondige restauratie met verbouwing nodig. De begeleiding van de aspecten met betrekking tot het gebouw wordt ingevuld door SOM=. Duria helpt mee bij de invulling van het installatiewerk. Daarnaast wordt er een 3D scan gemaakt van het gebouw dat de basis van het BIM-model vormt. Tijdens alle werkzaamheden wordt er rekening gehouden met het feit dat het een monumentaal pand is, deze karakteristieke kenmerken blijven behouden.

Project description

De werkzaamheden zijn per maart 2020 aangevangen en worden in het najaar van 2021 afgerond. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van huisvesting? Neem contact op met SOM= via 0541-760050.