HENGELO GEBOUW N

Bedenken

Icon
Klant : HMO
Terug naar overzicht

Omschrijving

Wij zijn door onze opdrachtgever HMO benaderd om met onze SOM= blik naar de voormalige kantoren van Thales te kijken. De bestaande studies hadden niet het gewenste resultaat opgeleverd. De invulling die SOM= aan het gebouw heeft gegeven is gerelateerd vanuit het gebouw en de locatie.

Gebouw N staat op het High Tech Systems Park in Hengelo. Dit park is een van de vier topwerklocaties in Twente. Gekeken is naar de behoefte op het park en het bestaande concept voor het HTSP. Gebouw N moest op een unieke wijze aansluiten op dit concept. Het concept “The Garden” was de basis waarop het vervolgens is gerevitaliseerd.

Informatie

Tevens hebben wij het bouwmanagement en de directievoering voor Gebouw N voor HMO mogen uitvoeren. Het gebouw is fors verbouwd, maar met minimale ingrepen. Hierdoor heeft het gebouw zijn industriële, in het oog springende kenmerken behouden. Er is een topwerklocatie gecreëerd waarin bedrijven elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten en worden gestimuleerd om elkaar te versterken.
Voor meer informatie neem contact op met Paul Scholten via paul@somis.nl of bel met 06-29439202. De laatste informatie over Gebouw N is te vinden op www.gebouw-n.nl