Begeleiden

Icon

Beheren

Icon
Terug naar overzicht

Omschrijving

Dit kantoorpand van TransHeroes, DSTRCT/74, belooft één van de mooiste panden van Hengelo te worden! Ambitieuze plannen pakken wij als SOM= graag aan. Na geruime tijd leegstand krijgt dit pand een totale metamorfose en wordt het klaargemaakt voor een tweede leven. TransHeroes gebruikt zelf een bouwlaag en de resterende vierkante meters worden aangeboden voor de verhuur. De bouw inclusief het ontwerp hiervan en de revitalisatie wordt begeleidt door SOM=.

Informatie

Het kantoorpand wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde ingrijpend gerevitaliseerd tot een volledig verduurzaamde en moderne kantoorruimte. We gaan dit pand onder een BREEAM-In-Use certificaat opleveren, tevens worden alle nieuwe voorzieningen aangebracht onder het FSC keurmerk. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzame wereld.

Informatie

De werkzaamheden zijn in volle gang en naar verwachting wordt het eerste huurdersdeel eind april 2020 afgerond.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van nieuwe invullingen voor bestaande gebouwen, of heeft u interesse in het huren van een kantoorruimte van DSTRCT/74? Neem dan contact op met SOM= via 0541 760050 of info@somis.nl