Bedenken

Icon

Begeleiden

Icon
Klant : Domesta
Terug naar overzicht

Omschrijving

Wij begeleiden en adviseren Domesta in het gehele revitaliseringstraject voor het hoofdkantoor in Emmen (tevens bedrijfsverzamelgebouw). Onze rol omvat de begeleiding in het werkconcept passend maken bij het ‘activiteiten gerelateerd werken’. De nadruk zal liggen op het creëren van een prettige omgeving, waarin mensen goed kunnen functioneren. Wij verzorgen tevens het projectmanagement, met aandacht voor het gebouw en de bouwkundige aspecten ervan.

Informatie

De begeleiding van de menselijke kant van de organisatie wordt ingevuld door Facilitair Advies Nederland en de aspecten met betrekking tot het gebouw door SOM=.
De WELL-methodiek, BREAAM en EPA-energielabeling worden meegenomen in het gehele traject. Domesta geeft hierdoor invulling aan haar doelstelling op het gebied van duurzaamheid; het hoogst mogelijk niveau qua energiebesparing (label A) in een gezonde werkomgeving.

Project description

De werkzaamheden zullen per december 2019 aanvangen en een in maart 2021 worden afgerond.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van huisvesting? Neem contact op met Paul Scholten via paul@somis.nl of via 06-29439202