Beheren

Icon
Klant : Mitiska REIM
Terug naar overzicht

Omschrijving

SOM= verzorgt het property management voor Mitiska REIM op het Retail Center De Lely te Arnhem. De werkzaamheden bestaan uit o.a. supervisie op het complex, onderhoud en beheer, budgettering, verbetervoorstellen, servicekosten opstellen.
Kortom: SOM= ontzorgt de vastgoedeigenaar op technisch gebied van A tot Z!

Informatie

Winkelcentrum De Lely is eind jaren ‘70 gebouwd en de winkels zaten als een soort "Tetris" in elkaar. Nu zijn er vierkante en rechthoekige panden gecreëerd, wat veel praktischer is. In mei 2019 zijn de werkzaamheden gestart. Al het goede is blijven zitten, alleen nu in een nieuw jasje! De entree is mooier en er is veel meer daglicht.

Op het dak komen nog zonnepanelen. SOM= blijft betrokken bij De Lely, aangezien SOM= Vastgoedbeheer B.V. het beheer en onderhoud verzorgt.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0541-760050 of info@somis.nl

Mitiska REIM

Mitiska REIM is een Belgische private real estate investment manager uit Brussel en gespecialiseerd in retail op perifere locaties, zowel losse winkelpanden als centra. De onderneming werd 6 jaar geleden opgericht als dochter van retail investeerder Mitiska, dat in 1990 het levenslicht zag. Mitiska was betrokken bij de beursgang van het Belgische schoenenketen Brantano en het farmaceutische bedrijf Innogenetics en in 1998 de beursgang van Retail Estates. Deze vastgoedbelegger investeert ook in Nederlands winkelvastgoed.