SOM=

Wij maken graag het verschil. SOM= richt zich op drie pijlers: het bedenken, begeleiden en beheren van vastgoed.

10+

Jaren van bedenken, begeleiden
en beheren.

Onze Diensten

Bedenken

De ‘juiste oplossing’ voor huisvesting of vastgoed betekent voor ons dat de eindgebruiker centraal staat. Het vastgoed staat immers in dienst van deze eindgebruiker. Volgens ons is het de meest kansrijke manier om uw organisatiedoelstellingen om te zetten in concrete resultaten, hoewel het misschien niet altijd de snelste of goedkoopste oplossing is. Hoe we dat precies doen? Door onder andere uw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen, een goede analyse te maken van de (toekomstige) gebruikers en door een prettige leef- en werkomgeving te creëren. U kunt onze denkkracht onder meer inzetten voor huisvestingsadvies, herbestemmen en planontwikkeling.

Begeleiden

Vanaf de initiatiefase tot en met de oplevering en de beheerfase daarna zijn wij graag uw regisseur. Wij verbinden alle partijen in het totale bouwproces. Daarin stellen we het ‘totaalbelang’ voor de korte en lange termijn altijd voorop. We nemen daarin zowel de initiële investeringskosten als de exploitatiekosten mee, evenals een gestructureerde en haalbare planning. En uiteraard staat duurzaamheid niet op zichzelf, het vormt voor ons een integraal onderdeel van de realisatie. De verhouding tussen uw gewenste bijdrage, de kosten en ROI weten wij optimaal in balans te brengen door aan de juiste subsidieknoppen te draaien.

Beheren

We moeten u gelijk even: beheer is niet het eerste waar u aan denkt na bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe pand. Toch is het een onmisbaar onderdeel om resultaat op de agenda te houden. Daarnaast bent u als eigenaar ook verantwoordelijk voor de veiligheid en leefbaarheid binnen en rondom uw vastgoed. Met onze software houdt u 24/7 grip op uw eigendom. Dankzij een doordachte koppeling tussen onderhoud en beheer voldoet u aan de meest actuele wet- en regelgeving. Ook thema’s als duurzaamheid en subsidies zijn hierin opgenomen. Eén dashboard én 100% controle: wij laten u graag zien dat het kan!

Wij werken door heel Nederlanden zijn gevestigd in

Oldenzaal

tel: 0541-760050
Enschedesestraat 2b
7575 AB Oldenzaal