SOM=

Van ontwerp tot realisatie: het gehele project sturen wij aan op het maken van de juiste keuzes. Want ook in een latere fase moeten visie, ontwerp, budget en planning perfect op elkaar aansluiten. Doordat wij duurzaamheidsspecialisten (Breeam, GPR, Labels), bouwkundig tekenaars, conceptbedenkers, restauratie specialisten en bouwkundigen onder 1 dak hebben, zijn wij er vanaf het begin tot het einde bij!

SOM=

Bij SOM= werken we met veel passie en plezier aan mooie projecten. Bij ons is er een prettige werksfeer, een goede teamspirit, zijn er gevarieerde projecten en fijne opdrachtgevers.

SOM=

Ben jij jong van geest, dynamisch en een expert in je vak? Dan komen we graag met je in contact. Laat ons weten hoe jij van toegevoegde waarde denkt te zijn via info@somis.nl of neem een kijkje op onze speciale vacaturepagina https://nineorange.nl/bedrijven/somis/.
Wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort voor een kop koffie!

De aanpak van SOM=

heeft zich de afgelopen 15 jaar bewezen. Een bureau dat net dat stapje extra zet op het gebied van huisvestingsvraagstukken.
SOM= specialist in utiliteitsbouw, herbestemming, kantoorconcepten, duurzaamheid en onderhoud & beheer. Dat stapje extra begint met het stellen van de juiste vragen. De vragen achter de vraag die gericht zijn op slimmere en creatievere oplossingen. Oplossingen die de opdrachtgever laat inzien dat de oorspronkelijke vraag verder kan reiken dan dat hij of zij durfde te dromen.

Ons Team

Erik Richters

Directeur
erik@somis.nl

Nick Bloeme

Projectmanager
nick.bloeme@somis.nl

Jorn ter Braak

Projectmanager
jorn@somis.nl

Nico Heerink

Bouwkundig tekenaar
06-28500641
nico@somis.nl

Miranda Jansink

Financiën & HR
miranda@somis.nl

Peter Kolker

Projectleider
06-28500596
peter@somis.nl

Jorn Oosterveld

Projectcoördinator
06-14836388
jorn.oosterveld@somis.nl

Roy Peters

Projectmanager
06-83500802
roy@somis.nl

Dennis Roeloffzen

Projectcoördinator
06-34231004
dennis@somis.nl

Frank van Rossum

Projectmanager
06-10043570
frank@somis.nl

Esther Wassink

Front Office medewerker
esther@somis.nl

Gert-Jan Kalenkamp

Projectmanager
gert-jan@somis.nl
06-41912154

Hieronder een film over de transformatie van de Geldermanfabriek. Deze oude textielfabriek hebben wij weten te herbestemmen, om ons daar ook zelf te kunnen vestigen.