Anderhalve Meter Kantoor

door Maxim
15 apr 20
Anderhalve Meter Kantoor

Anderhalve Meter Kantoor
De anderhalve meter maatschappij; sinds twee weken is dit begrip al niet meer weg te denken en wereldwijd bekend. Als individu kun je kiezen hoe je hiermee wil omgaan en wat moreel verantwoord is, maar als werkgever heeft u deze vrijheid niet. Van de werkgever/organisatie wordt verwacht dat men actief aan de slag gaat met de regels van het RIVM. Maar hoe breng u deze in de praktijk? Is dit haalbaar met de middelen die u nu tot de beschikking heeft?

Om bedrijven met deze vragen bij te staan hebben wij 1,5 meter kantoor opgericht. Door middel van een bezoek aan het kantoor zullen wij een advies geven, waarmee u direct aan de slag kunt. De aspecten waar wij ons voornamelijk op zullen richten zijn: gebouw, werkplek, facilitaire zaken en de organisatie.
Enkele klanten zijn u al voorgegaan. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de manier van werken? ? Neem dan een kijkje op onze website www.anderhalvemeterkantoor.nl