Onze nieuwe stagiaires stellen zich voor!

Onze nieuwe stagiaires stellen zich voor!

12 sep 19
Onze nieuwe stagiaires stellen zich voor!

Mijn naam is Maaike van Mispelaar en ik ben derde jaars studente bouwkunde op het Windesheim in Zwolle. Hier heb ik de studierichting bouwtechniek en management gekozen. Vorige week maandag ben ik begonnen met mijn stage bij SOM=. Afgelopen week ben ik dan ook enthousiast begonnen met een aantal bouwkundige opdrachten van projecten en heb een aantal projecten mogen bekijken. Tijdens mijn stage hoop ik erachter te komen wat talenten zijn en waar ik me verder in wil ontwikkelen.

Hi! Ik ben Djainem Gosseling en loop sinds afgelopen maandag 2 september stage bij SOM= tot februari 2020. In het derde jaar van de studie die ik volg, Vastgoed & Makelaardij aan het Saxion te Enschede, is het de bedoeling dat we door middel van praktijkervaring een beter beeld krijgen van de mogelijkheden in het vastgoed. Tijdens mijn stageperiode zal ik onderzoek gaan doen naar ‘top werklocaties’. Daarnaast hoop ik een goed beeld te krijgen van hoe het reilt en zeilt in de projectontwikkeling bij de uiteenlopende projecten waar SOM=  zich mee bezighoud. Gezien het vertrouwen in de eerste week zal dit zeker goed gaan komen!

Mijn naam is Lotte Alberink, 23 jaar en vierdejaars studente Interieur Design en Styling aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Vol enthousiasme ben ik maandag begonnen met mijn stage bij SOM=. Binnen het bedrijf houd ik me voornamelijk bezig met het bedenken en ontwerpen van een passende invulling voor (leegstaand) vastgoed. Afgelopen week ben ik gestart aan een herbestemmingstraject voor een kantoorpand dat 9 jaar leeg heeft gestaan. Erg gaaf om van een lege ruimte ontwerpoplossingen te mogen visualiseren in identiteit en sfeer. Ik kijk uit naar de komende stage weken bij Som= en hoop met veel mooie projecten te mogen samenwerken, waardoor er vastgoed ontstaat dat nog beter aansluit op klant en gebruiker.

Ben je ook geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplek bij SOM=? Neem contact met ons op via info@somis.nl.

v.l.n.r: Maaike van Mispelaar, Djainem Gosseling en Lotte Alberink