225 jaren aan ervaring.

Wat we doen
We hechten er veel waarde aan dat u weet hoe wij onze rol als gids invulling geven. En ook daarin maken we graag het verschil. SOM= richt zich op drie pijlers:

10+

Jaren van bedenken, begeleiden
en beheren.

Onze Diensten

Bedenken

Gedegen strategisch vastgoedadvies is wat ons betreft de basis voor ieder project. Van complexe gebiedstransformaties, planontwikkelingen en duurzaamheidstoetsen zoals BREEAM tot het transformeren van monumentaal erfgoed en het realiseren van concepten in co-creatie: goed nadenken over wat je gaat doen (en met wie!) is essentieel om een investering ook daadwerkelijk terug te verdienen. Wij bedenken samen met u en zorgvuldig geselecteerde experts hoe u dat het beste doet en wat daar voor nodig is.

Begeleiden

Vertellen wat nodig is en uitvoeren wat je afspreekt. Het zijn voor ons twee belangrijke uitgangspunten waar we ons aan houden. Door die manier van denken kunnen we namelijk iedere stap in het bouwproces de aandacht geven die het nodig heeft en sturen op resultaat. Om te sturen op resultaat verdelen we die aandacht over vier vormen van begeleiding: procesmanagement, bouwmanagement, bouwtoezicht en locatiemanagement.

Beheren

Het gevoel van grip is voor u als ondernemer essentieel om met een goed gevoel te investeringen in vastgoed. U hoort zoveel om u heen, duurzaamheid, wet en regelgeving, voldoen aan Label C. Kortom door de bomen het bos niet meer zien. Met ons unieke dashboard ziet u alles in één oogopslag. In dit van portal, benaderbaar middels internet, gebruiken we de bestaande, actuele documententatie. Hiermee voldoet u aan alle gestelde voorwaarden, denkt u integraal mee met duurzaamheid op het ambitie niveau wat u zelf bepaald.

Door heel Nederland

Amsterdam

tel: 020-8208784
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

Zwolle

tel: 038-7600350
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

Rotterdam

tel: 010-3060368
Zomerhofstraat 82
3032 CM Rotterdam

Oldenzaal

tel: 0541-760050
Enschedesestraat 2
7575 AB Oldenzaal